Predstavitev 2018-04-25T15:42:45+00:00

Vaš zanesljiv partner že več kot 10 let

Ewopharma AG je švicarsko farmacevtsko podjetje, katerega glavna dejavnost je trženje zdravil na recept, zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov.

Ewopharma d.o.o. je v Sloveniji prisotna že več kot 10 let.

Sodelujemo s številnimi priznanimi tujimi poslovnimi partnerji in zagotavljamo dostopnost številnih kakovostnih in preizkušenih zdravil, prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov in medicinskih pripomočkov.

Prizadevamo si predstaviti vam nove, priznane proizvajalce in visoko kakovostne blagovne znamke.

Tilman S.A.

Tilman S.A. je belgijska farmacevtska družba, ki razvija in proizvaja zdravila, prehranska dopolnila in kozmetiko, vse rastlinskega izvora. Njen ustanovitelj je Lucien Tilman, farmacevt z izkušnjami v lekarni. Potrebe potrošnikov po lajšanju različnih simptomov in znakov je preprosto uporabil kot ideje.

Z dolgoletnim strokovnim delom in preudarnostjo je skupaj s sodelavci, postavil certificiran laboratorij (certifikata: »Dobra proizvodna praksa, Analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk – HACCP«) in razvil široko paleto kakovostnih zdravil in izdelkov za končnega uporabnika.

Dr. Falk

Dr. Falk Pharma je družinsko podjetje s sedežem v Freiburgu. Kljub svoji mednarodni prisotnosti je Dr. Falk Pharma in 200 zaposlenih še vedno tesno povezana z regijo Freiburg. Podjetje je specializirano za razvoj in prodajo zdravil za indikacije v gastroenterologiji, ki se uspešno uporabljajo za zdravljenje vnetne črevesne bolezni, bolezni jeter, sindroma razdražljivega črevesja, zaprtja in za čiščenje debelega črevesa pred kolonoskopijami.

Njihovi izdelki se ne prodajajo samo v Nemčiji, temveč tudi v 65 drugih državah. Dr. Falk Pharma ima svoj oddelek za razvoj, ki se ukvarja z razvojem novih izdelkov.

Vifor

Vifor Consumer Health, družba skupine Galenica, je švicarsko podjetje, ki raziskuje, razvija in proizvaja zdravila brez recepta in izdelke, ki se tržijo v lekarnah v Švici in približno 45 državah po vsem svetu.

Mendes

Mendes je švicarska družba s sedežem v Luganu. Družba Ewopharma d.o.o. na slovenskem trgu predstavlja njihov izdelek Vivomixx.

BioGaia

BioGaia je inovativna švedska zdravstvena družba in vodilni svetovni proizvajalec probiotikov z več kot 25-letnimi izkušnjami pri razvoju, trženju in prodaji probiotičnih izdelkov. BioGaia izvaja raziskave in razvoj, da potrošnikom lahko nudi zdravju prijazne, patentirane in uporabniku prijazne probiotične izdelke. Izdelki so izdelani in pakirani na šestih lokacijah na Švedskem, Danskem, Belgiji, Španiji in ZDA.

Zelena Ewopharma

Učinkovitost in varnost zdravil ter zadovoljstvo bolnikov ali končnih uporabnikov so ključna vodila za nadaljnji razvoj družbe in njenih sodelavcev.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve