Zasebnost podatkov

Piškotki

Naša spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke – majhne datoteke z besedilom, ki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska strani. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni. 

Če želite piškotke izbrisati ali pa njihovo uporabo preprečiti v svojem brskalniku, si preberite več informacij na naslednji povezavi: Več informacij o piškotkih.

Za zbiranje podatkov o obisku strani uporabljamo storitev Google Analytics:

Google Analytics je Googlovo analitično orodje, ki lastnikom spletnih strani in aplikacij pomaga razumeti, kako obiskovalci sodelujejo s temi spletnimi stranmi in aplikacijami. Za zbiranje informacij lahko uporablja niz piškotkov in Googlu poroča o statističnih podatkih o uporabi spletnega mesta brez osebne prepoznave obiskovalcev.

Poleg poročanja statističnih podatkov o uporabi spletnega mesta se lahko oznaka v obliki slikovne točke, ki jo uporablja Google Analytics, skupaj z nekaterimi drugimi oglaševalskimi piškotki, opisanimi zgoraj, uporabi za prikaz ustreznejših oglasov na Googlovih spletnih mestih (npr. Iskanje Google) in po spletu.

Google Analytics lahko med uporabo naše spletne strani na vaš sistem naloži spodaj navedene piškotke:

IME PIŠKOTKA FUNKCIJA ROK TRAJANJA
__utma Analitični piškotek – s tem piškotkom ugotavljamo, kolikokrat ste obiskali spletno mesto in kdaj ste prvič obiskali to spletno mesto. 2 leti oziroma do izbrisa iz brskalnika
__umtb Analitični piškotek – s tem piškotkom ugotavljamo, koliko časa se zadržujete na spletnem mestu ob vsakem obisku. 30 minut po zadnjem obisku oziroma z naslednjim dnem oziroma do izbrisa iz brskalnika
__utmc Analitični piškotek – s tem piškotkom ugotavljamo,koliko časa se zadržujete na spletnem mestu ob vsakem obisku. Ob zaprtju brskalnika oziroma do izbrisa iz brskalnika
__utmz Analitični piškotek – s tem piškotkom ugotavljamo, kako ste našli naše spletno mesto (iskalnik, ključna beseda, povezave) ob vsakem obisku oziroma do izbrisa iz brskalnika 6 mesecev

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z namestitvijo zgoraj navedenih piškotkov.

Zaščita podatkov

Prosimo vas, da upoštevate, da je varnostno tveganje neločljivo povezano s prenosom podatkov, kot na primer z elektronsko pošto ali internetom, saj je popolna zaščita pred neavtoriziranimi dostopi tretjih oseb nemogoča. Ne glede na to, bomo ščitili vaše podatke, ki so predmet take omejitve. Še posebno osebne podatke bomo prenašali po internetu le v primeru, ko s tem ne bomo posegali v pravice tretjih oseb, razen če nam zadevna oseba ne da na vpogled predhodnega soglasja za tovrstno varnostno tveganje. V skladu s tem kot internetni ponudnik nismo odgovorni za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi takega varnostnega tveganja ali katerihkoli povezanih dejanj opustitve na naši strani.

Nasprotujemo uporabi kateregakoli kontakta tretje osebe, ki je na voljo, za pošiljanje neželjenih oglasov. Kot spletni ponudnik si pridržujemo pravico za uporabo pravnih sredstev proti neželjeni pošti ali vsiljeni elektronski pošti in drugim podobnim oglaševalskim vsebinam.

Odgovornost za vsebino

Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posredovane vsebine, čeprav se po najboljših močeh trudimo za vzdrževanje informacij na naši spletni strani. V skladu z zakonodajo je naša odgovornost omejena na nudenje storitev posredovanja lastnih vsebin na teh spletnih straneh.

Ne zavezujemo se k spremljanju informacij tretjih oseb, ki so shranjene na naši spletni strani. Ne glede na to bomo takoj odstranili katerokoli vsebino, takoj bomo ugotovili, da je v nasprotju z zakonodajo. V teh primerih je naša odgovornost v skladu z zakonodajo omejena na trenutek, ko se zavemo določene kršitve.

Odgovornost za povezave

Naša spletna stran vsebuje povezave na spletne strani tretjih oseb. Na informacije na teh spletnih straneh nimamo niti najmanjšega vpliva in za njihovo točnost ne dajemo nikakršnih jamstev. Za vsebino takšnih strani tretjih oseb je odgovoren njihov upravljalec oziroma lastnik.
V času, ko smo strani tretjih oseb povezali z našimi, nismo ugotovili KAKRŠNIHKOLI PODLAG za možnost kršitve zakonodaje. Takoj ko bomo ugotovili, da določena povezava krši zakonodajo, jo bomo izbrisali.

Avtorske pravice

Posredovana vsebina in delo na teh spletnih straneh so zaščiteni z avtorsko zakonodajo Švice. Kopiranje, predelava, posredovanje ali kakšnakoli komercializacija teh materialov, ki presega okvire avtorske zakonodaje, je dovoljena samo na podlagi predhodnega pisnega dovoljenja zadevnega avtorja oziroma ustvarjalca.