O nas

Ewopharma d.o.o.

Ewopharma AG je švicarsko farmacevtsko podjetje, katerega glavna dejavnost je trženje zdravil na recept, zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov.

Ewopharma d.o.o. je v Sloveniji prisotna že več kot 10 let.

Sodelujemo s številnimi priznanimi, tujimi poslovnimi partnerji, ter zagotavljamo dostopnost številnih kakovostnih in preizkušenih zdravil, prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov in medicinskih pripomočkov.

Učinkovitost in varnost zdravil kot tudi drugih izdelkov, ter zadovoljstvo bolnikov ali končnih uporabnikov, so ključna vodila za nadaljnji razvoj družbe in njenih sodelavcev. Prizadevamo si predstaviti vam nove, priznane proizvajalce in visoko kakovostne blagovne znamke.

Vaš zanesljiv partner že več kot 10 let
Več iz naše ponudbe:

Tilman S.A.

Ewopharma d.o.o. je zastopnik za belgijsko farmacevtsko družbo Tilman S.A., ki razvija in proizvaja zdravila, prehranska dopolnila in kozmetiko, vse rastlinskega izvora. Njen ustanovitelj je Lucien Tilman, farmacevt z izkušnjami v lekarni.

Potrebe potrošnikov po lajšanju različnih simptomov in znakov, je preprosto uporabil kot ideje. Z dolgoletnim strokovnim delom in preudarnostjo je skupaj s sodelavci, postavil certificiran laboratorij (certifikata: »Dobra proizvodna praksa, Analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk – HACCP«), ter razvil široko paleto kakovostnih zdravil in izdelkov za končnega uporabnika.