Izdelki rastlinskega izvora

Uporaba izdelkov rastlinskega izvora so naša preteklost, sedanjost in tudi bodočnost. Vsebujejo dele rastlin ali njihovih pripravkov, kot so izvlečki, tinkture, eterična olja,…

Izdelki rastlinskega izvora vsebujejo sestavine ene rastline ali kombinacijo večih rastlin. V primeru kombinacije, se delovanje posameznih rastlin pogosto dopolnjuje.

Belgijsko farmacevtsko podjetje Tilman je uspešno povezalo obstoječe recepture neprecenljive vrednosti, znanje, izkušnje s potrebami današnjega potrošnika, ter razvilo paleto prehranskih dopolnil, kozmetičnih izdelkov in tudi zdravil rastlinskega izvora.

Še več! Rezultat dolgoletnega strokovnega dela in preudarnosti, je certificiran laboratorij, v katerem razvijajo izdelke rastlinskega izvora. Pridobljeni standardi Dobre proizvodne prakse so eden ključnih elementov za zagotavljanje učinkovitosti in kakovosti izdelka.

Nekateri med certificiranimi, učinkovitimi in varnimi izdelki rastlinskega izvora prihajajo pod okriljem družbe Ewopharma d.o.o. tudi na slovensko tržišče. Prvi, ki vam ga predstavljamo, je prehransko dopolnilo Antimetil®.